Kostnadseffektiva tjänster inom logistik för E-handlare

Din e-handel går riktigt bra men du börjar upptäcka att din inte fullt så effektiva logistik sätter käppar i hjulet för din expansion. Och att investera kapital, tid och kraft i en egen logistikapparat känns inte så manande. Du vill helt enkelt och självklart använda ditt kapital till att öka försäljningen, optimera och utveckla din e-handel. Vilket vi tror att du gör helt rätt i.

Förmodligen har du funderat över vad för typer av logistiklösningar det finns för dig som e-handlare. Tredjepartslogistik (3PL) finns i en mängd olika varianter, men på Selector Logistik har vi anpassat vår E-logistik till att passa dig som agerar på den nya distanshandelsarenan. 

Du som e-handlare vill som sagt undvika dyra investeringar, men vill ändå dra nyttan av en av marknadens effektivaste e-handelslösningar på logistik. Där uppstartskostnaden är låg och implementeringstiden kort.

Vi erbjuder ditt företag en effektiv och skräddarsydd E-logistiklösning på vår moderna distributionscentral i Jönköping. Här utvecklar vi ständigt våra logistiktjänster som möjliggör nya banbrytande lösningar för dig som kund.

Se vår film

Tjänster

3PL
Vi sköter all din inleverans, lagerhållning, plock- och pack, leveranser till kund samt returhantering. I uppdraget kan även förädling och sam- & ompaketering ingå.

Plock & pack
Vi plockar era kundorder i frekvens och tillsammans med andra order i samma slinga. Samtliga lådors innehåll kan fotograferas och paketeras enligt överenskommelse med t.ex. följesedel.

Lagerhållning
Vi lagerhåller era produkter i vår fastighet utanför Jönköping. Vi har 16 hissautomater, ett automatiskt bansystem samt manuell hantering med vanliga plockvagnar. Vi hanterar både kartonger och pallar.

Inleverans & inhantering
Vi kvalitetskontrollerar, räknar av och ankomstregistrerar dina produkter. Därefter inlevererar vi dem på en optimal lagerplats eller i en av våra 16 hissutomater.

Returhantering
Vi har personal som hanterar dina returer. Vi kvalitetskontrollerar, räknar av och ankomstregistrerar dina produkter. Vi kan fotografera produkterna och fyller i ett reklamationformulär som du t. ex. kan använda som underlag till din leverantör.

Sam- & ompaketering
Vid leverans från flera leveratörer och behov finns att sampacka dessa, så ombesörjer vi det för samlad leverans till er kund.

Drop-shipment
Vi tar emot leveransen från din leverantör, fördelar om godset och sprider det direkt ut till dina kunder, utan att lagerhålla produkterna emellan inleverans och utleverans.

Kvalitetskontroll
Om ni har behov att säkerställa kvalité på produkterna genom stick kontroller så kan vi utföra en kvalitétskontroll utefter era dokumenterade krav och önskemål.

Webshoplösning
Vårt lagersystem kan integreras direkt med din webshopslösning, vilket ger en snabb orderhantering.

Förädling
Vi kan montera, etikettera och ompaketera dina varor. Vi kan också pesentförpacka dem efter dina önskemål.